Chinese Fondue

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de bouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking. Houd de bouillon zachtjes aan de kook. Gebruik niet alle bouillon in een keer. Om te voorkomen dat de bouillon te zout wordt, kan er tijdens het fonduen nog wat van de achtergehouden bouillon toegevoegd worden. Verdeel de kip, de varkensfilet, alle groenten, de mie en rijst over kleine schaaltjes.
  • 2 Blancheer voor de mini-loempia de groenten even in kokend water. Schep de groenten na enkele minuten uit het water en rol ze als een envelopje op in een vel filodeeg. Plak de randen dicht met wat eigeel. Frituur de loempia’s vervolgens enkele minuten op 180°C in de zonnebloemolie totdat ze goudbruin gekleurd zijn. Prik het vlees en de groenten aan een vork of gebruik een klein mandje en houd ze enkele minuten in de fondue­pan totdat het vlees wit en gaar is. Of verdeel de diverse ingrediënten in de fonduepan en giet wat bouillon met vulling in een schaaltje. Serveer met mie, witte rijst, loempia’s, sojasaus en chilisaus.

Chinese Fondue is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kip in hoisinsaus
140 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene kruidenmie met spitskool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept