1 Meng het puddingpoeder met 5 eetlepels melk en roer het geheel goed door totdat al het poeder in de melk is opgelost. Breng de rest van de melk aan de kook. Giet het puddingmengsel erbij en laat de pudding vervolgens 2 à 3 minuten zachtjes al roerend doorkoken. Spoel de puddingvorm om met koud water. Giet het puddingmengsel in de vorm en laat de pudding 3 uur in de koelkast opstijven. Schep 10 kersen uit het sap voor garnering. Verwarm de rest van de kersen met het sap en bind dit met 1 eetlepel aangelengd aardappelmeel of allesbinder. Laat de saus iets afkoelen. Stort de pudding op een vochtig plat bord zodat hij nog iets verschoven kan worden en garneer met slagroom en kersen. Giet de kersensaus erover of serveer deze er apart bij.Voorbereiding stijd is exlucief ca. 3 uur afkoeltijd
Chocoladepudding met slagroom en kersen is een recept van PLUS