Chocoladepudding met slagroom en kersen

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het puddingpoeder met 5 eetlepels melk en roer het geheel goed door totdat al het poeder in de melk is opgelost. Breng de rest van de melk aan de kook. Giet het puddingmengsel erbij en laat de pudding vervolgens 2 à 3 minuten zachtjes al roerend doorkoken. Spoel de puddingvorm om met koud water. Giet het puddingmengsel in de vorm en laat de pudding 3 uur in de koelkast opstijven. Schep 10 kersen uit het sap voor garnering. Verwarm de rest van de kersen met het sap en bind dit met 1 eetlepel aangelengd aardappelmeel of allesbinder. Laat de saus iets afkoelen. Stort de pudding op een vochtig plat bord zodat hij nog iets verschoven kan worden en garneer met slagroom en kersen. Giet de kersensaus erover of serveer deze er apart bij.
    Voorbereiding
    stijd is exlucief ca. 3 uur afkoeltijd

Chocoladepudding met slagroom en kersen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Dominique Persoones chocoladepudding
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding uit de oven met sinaasappelsaus
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Oma'S Chocoladepudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladepudding
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept