Courgettesalade met paddenstoelen

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet van de courgettes. Schaaf of snijd de courgettes in de lengte in repen. Meng olijfolie (bewaar minimaal 1 eetlepel voor het roerbakken) met pesto, balsamicoazijn en zout en peper. Giet deze marinade over de courgette­linten en laat dit circa 4 minuten goed intrekken.
  • 2 Verhit 1 eetlepel olijfolie en bak hierin de paddenstoelen met de pistachenoten 2-3 minuten. Schep de tomaten erdoor. Haal de courgettelinten uit de marinade en verdeel ze over 4 borden. Schep het paddenstoelenmengsel in het midden en druppel de marinade eromheen.
  • 3 Vervang de pistachenoten door hazel­noten of amandelen.Neem in plaats van kerstomaten 8 gedroogde tomaten op olie, in reepjes.

Courgettesalade met paddenstoelen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept
Paddenstoelentaart met spek
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde tartaar met courgettesalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept