Creoolse vis (Martinique)

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de vis met citroensap en laat even intrekken.Verwarm de ovengrill voor. Dep dekoolvis droog, strijk er een beetje olie over enstrooi er cayennepeper en zout over. Meng alleingrediënten voor de saus.
  • 2 Rooster de vis aan beide kanten2-3 minuten. Lepel de koude sausover de warme vis en serveermeteen. Garneer eventueel metwat partjes citroen.

Creoolse vis (Martinique) is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Martinique
10 min Snack
Bekijk recept
Martinique:VISSALADE MET PALMHARTEN
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Creoolse vlees- en visfricassee
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Creoolse frogmore pie
2 uur-
Bekijk recept
Creoolse Biefstuk
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Een Creoolse Groentenchili
30-60 min -
Bekijk recept