Croissantjes met rozijnen en kaneel

4
30 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Open het blikje en rol het deeg uit op een snijplank. Verdeel de rozijnen, kaneel en suiker erover en snijd de stukken deeg dan los. Rol het deeg losjes op en leg de croissantjes op een bakblik bekleed met bakpapier. Bestrijk ze met het losgeklopte ei en bak ze in circa 20 minuten goudbruin en gaar. Neem de croissants uit de oven en laat ze afkoelen tot lauwwarm.
  • 2 Lekker met roomkaas of mascarpone.Rozijnen kunnen worden vervangen door nootjes, stukjes abrikoos of dadels.

Croissantjes met rozijnen en kaneel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Valentijnsontbijt met prosecco
15 min + 20 oventijd-
Bekijk recept
Mini croissants met spinazie
20 min
Bekijk recept
Knapperige croissantjes met rauwe ham en feta
40 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Croissantje Met Mascarpone En Aardbeien
0-10 min -
Bekijk recept