Couscoussalade met zeevruchten

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet 300 ml koud water over de couscous in een kom (of kijk op de aanwijzing op de verpakking) en laat de couscous 15 minuten staan. Meng het citroensap met 3 eetlepels olijfolie.
  • 2 Spatel het mengsel van citroensap en olijfolie door de couscous. Schep de tomatenblokjes, bosui met knoflook, peterselie, zout, peper en komijn erdoor. Verhit de rest van de olijfolie en roerbak hierin de zeevruchtencocktail 2 minuten. Haal de bladeren van de sla los en leg ze op een schaal of 4 borden. Schep de couscoussalade erin en verdeel de zeevruchten erover.

Couscoussalade met zeevruchten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept