Dikke roomyoghurt met pistachekaramel

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de suiker met 2 eetlepels water in een pan met dikke bodem en laat zonder te roeren smelten tot de suiker lichtbruin is. Voeg de noten, pitten en zaadjes in één keer toe en roer goed om. Giet de karamel op een stuk bakpapier, strijk een beetje uit en laat afkoelen. Klop de slagroom stijf en roer de yoghurt er voorzichtig doorheen. Laat afgedekt in de koelkast staan tot later gebruik.
  • 2 Hak de karamel in stukken. Schep de roomyoghurt in schaaltjes en serveer met de karamel.
  • 3 Vervang de pistachenoten door amandelen.

Dikke roomyoghurt met pistachekaramel is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Pistache merengue, yoghurt en vijgentruffel
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept