Entrecote met oregano en rozemarijn (Griekenland)

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160°C. Wrijf het vlees rondom in met citroensap. Bestrooi royaal met grof zout en peper, oregano en rozemarijn. Vermeng de boter met de olijfolie en giet dit over het vlees. Verwarm de grillpan. Rooster het vlees aan beide kanten goed bruin in circa 2 minuten per kant. Leg het vlees in een braadslee en houd het warm in de oven terwijl de rest van het vlees wordt geroosterd. Leg ook deze stukken in de braadslee en blus de grillpan af met de wijn. Laat een paar minuten op hoge stand inkoken. Snijd het vlees in dikke plakken en serveer met de jus. Lekker met een Griekse salade.

Entrecote met oregano en rozemarijn (Griekenland) is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Griekenland: Domato Soupa
20-30 min -
Bekijk recept
De Echte Dolmadakia Uit Griekenland
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kiptaart Uit Griekenland In Met Feta
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avgolemono (eier-citroensoep Uit Griekenland)
10-20 min -
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept