1 Boen een sinaasappel heel goed af en rasp een eetlepel van de schil. Snijd de schil van beide sinaasappels rondom af tot aan het vruchtvlees en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Vermeng de partjes met de gember, sinaasappelrasp en honing en zet ze apart. Klop de pannenkoekenmix met de melk en de eieren tot een glad dun beslag. Verwarm steeds een klein beetje vloeibaar bakproduct in een koekenpan met anti-aanbaklaag en laat goed heet worden. Verdeel een lepeltje beslag in de pan door ermee rond te draaien en laat aan een kant op middelhoog vuur bakken tot de bovenkant droog is. Draai het flensje om en laat nog een minuut bakken. Bak zo 8 flensjes en houd ze warm onder folie of op een pan met een laagje kokend water. Verdeel de sinaasappel-gembersaus over de flensjes en vouw ze 2 keer dubbel.
Flensje met sinaasappel en gember is een recept van PLUS