Fishpie met gegratineerde aardappelpuree

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in ruim water met zout gaar en giet ze af. Stamp ze fijn met de helft van de boter en breng de puree op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Verwarm de rest van de boter en fruit hierin de ui circa 5 minuten lichtbruin en zacht. Voeg de wortel- en bleekselderijblokjes toe en bak nog 2 minuten verder. Voeg de dragon, crème fraîche en mosterd toe en breng de saus aan de kook. Laat een paar minuten inkoken en breng verder op smaak met zout en peper. Roer de peterselie erdoor. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de vis in een ingevette ovenschaal en giet de roomsaus erover. Dek af met de aardappelpuree. Trek er met een vork strepen in en bestrijk de puree met wat losgeklopt ei. Bak de schotel in circa 20 minuten goudbruin en gaar.
  • 2 Koolvis kan worden vervangen door zalmfilet.

Fishpie met gegratineerde aardappelpuree is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fishpie
20-30 min -
Bekijk recept
Fishpie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sussex Fishpie van anna
0 min
Bekijk recept