Flensjes met groene salade, spekjes, appel en frambozendressing

6
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de bloem met het zout en de melk los en klop er het ei en het vloeibaar bakproduct doorheen tot een glad beslag. Laat even rusten. Bak de plakjes spek uit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak in dezelfde koekenpan 6 flensjes aan beide kanten goudbruin. Laat ze afkoelen. Pureer de helft van de frambozen met de azijn, walnoten­olie en honing tot een goed gemengde dressing. Verdun de dressing eventueel met een eet­lepel water en breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Leg de flensjes op 6 borden. Schep de dressing door de sla en verdeel dit over de flensjes. Verkruimel de ontbijtspek en verdeel de appel en de rest van de frambozen over de sla. Maal er nog wat peper over en sla het flensje dubbel. Bestrooi met flinters kaas.

Flensjes met groene salade, spekjes, appel en frambozendressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

frisse eikenbladsalade met gerookte kip
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige rodekool
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Mediterrane zomersalade met frambozendressing
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met gegrilde perzik en frambozendressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept