1 Klop de bloem met het zout en de melk los en klop er het ei en het vloeibaar bakproduct doorheen tot een glad beslag. Laat even rusten. Bak de plakjes spek uit in een droge koekenpan met antiaanbaklaag en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak in dezelfde koekenpan 6 flensjes aan beide kanten goudbruin. Laat ze afkoelen. Pureer de helft van de frambozen met de azijn, walnotenolie en honing tot een goed gemengde dressing. Verdun de dressing eventueel met een eetlepel water en breng op smaak met zout en peper.
2 Leg de flensjes op 6 borden. Schep de dressing door de sla en verdeel dit over de flensjes. Verkruimel de ontbijtspek en verdeel de appel en de rest van de frambozen over de sla. Maal er nog wat peper over en sla het flensje dubbel. Bestrooi met flinters kaas.
Flensjes met groene salade, spekjes, appel en frambozendressing is een recept van PLUS