Garnalen uit de wok met sesam en koriander

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de garnalen droog. Rooster het sesamzaad in een droge hete koekenpan en zet het apart. Verhit de helft van de olie en roerbak hierin de garnalen tot ze lichtroze zijn. Schep ze uit de wok. Voeg de rest van de olie toe en roerbak hierin de peper, gember, bosui en kool 3-4 minuten. Voeg de garnalen en de sherry toe en verwarm even. Maak op smaak met sesamolie, zout en peper. Serveer het gerecht bestrooid met koriander en sesamzaad, met  de eiermie of mihoen.

Garnalen uit de wok met sesam en koriander is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept