Fusilli met linzen, spek en verse kruiden

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekblokjes op lage stand uit tot ze knapperig zijn en het meeste vet is gesmolten. Voeg de sjalotjes, knoflook en rozemarijn toe en bak nog een paar minuten mee tot de sjalot glazig is. Kook de fusilli in ruim water met zout beetgaar en giet af. Voeg ondertussen de linzen toe aan het spek en verwarm mee zolang de pasta kookt. Schep de uitgelekte pasta en kruiden door de linzen en giet er nog een eetlepel olijfolie over. Breng op smaak met versgemalen peper.

Fusilli met linzen, spek en verse kruiden is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept