Fruitflap

9
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop van het zelfrijzend bakmeel met het zout, het ei en de melk, die in gedeelten wordt toegevoegd, een glad beslag. Laat het beslag even rusten. Meng de vruchten met citroensap
  • 2 Verhit een klontje boter in een anti-aanbakkoekenpan. Schep met voldoende tussenruimte 3 eetlepels beslag in de pan en laat de pannenkoekjes op middelhoge stand circa 3 minuten bakken tot de onderkant gekleurd en de bovenkant droog is.Keer ze met behulp van een paletmes of spatel om en laat de onderkant in circa 1 minuut goudbruin bakken. Laat de pannenkoekjes uit de pan op een bord glijden en bak de overige op dezelfde manier. Laat ze iets afkoelen, snijd ze half open tot een soort envelopjes en vul ze met het fruitmengsel.

Fruitflap is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker