Gebakken zalmfilet met druiven en cashewnoten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de zalm met citroensap en laat dit even intrekken. Halveer de druiven en controleer of er geen pitten meer in zitten.
  • 2 Verhit de boter of olie en bak hierin de zalmfilet in 2-3 minuten per kant lichtbruin en gaar. Bestrooi de vis met zout en peper. Neem de filets uit de pan en houd ze even warm. Schep de cashewnoten door het bakvet en bak ze 1 minuut op een hoge stand. Voeg de druiven toe en bak ze 1/2 minuut mee. Serveer de zalm op warme borden en schep de noten en druiven erover.
  • 3 Lekker met pommes dauphin, röstirondjes of gebakken aardappelen en broccoli.

Gebakken zalmfilet met druiven en cashewnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept