Gegrilde ananas met ijs

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kroon van de ananas en zet de vrucht dan rechtop. Snijd rondom de harde schil weg en steek de kleine oogjes die overblijven weg met een klein mesje. Snijd de ananas doormidden en snijd de harde kern weg. Snijd nu lange repen of plakken of welke vorm je leuk vindt, zolang ze niet te dik zijn. Zet de ovengrill aan. Leg de plakken dakpansgewijs op een ingevette bakplaat en bestrooi ze met wat poedersuiker. Zet de bakplaat vlak onder de grill en blijf kijken tot de ananas lichtbruin karameliseert. Leg de schijven warm op een bordje en schep er een bolletje sorbetijs op.

Gegrilde ananas met ijs is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept