1 Verwarm de oven voor op 200°C. Bestrijk de kalfsentrecotes met een mengsel van olijfolie, citroensap en zout en peper. Maal het brood tot fijn kruim. Hak de ansjovis, kappertjes, knoflook en peterselie fijn en meng het broodkruim erdoor. Roer er in een dun straaltje zoveel olijfolie door tot het een stevige, gebonden saus is. Zet deze apart.
2 Leg kleine bergjes Parmezaanse kaas met een kleine tussenruimte op een bakplaat. Druk ze iets plat met de achterkant van een lepel. Bak ze in het midden van de oven in 4-6 minuten tot goudbruine chips. Laat ze buiten de oven afkoelen. Schep ze voorzichtig met een spatel van het bakpapier en laat ze op een rooster helemaal afkoelen. Verhit een grillpan en rooster het vlees 3-4 minuten per kant zodat het van binnen rosé is. Serveer de entrecotes met de salsa verde en Parmezaanse chips erbij.
Gegrilde kalfsentrecote met salsa verde en Parmezaanse chips is een recept van PLUS