1 Meng het gehakt met 1 ei, de helft van het paneermeel, kaneel, rozijnen en zout en peper. Schep de amandelen door de rest van het paneermeel. Vorm 4 ballen van het gehakt en druk deze tussen twee stukjes plastic folie plat tot schnitzels. Klop het andere ei met zout en peper los in een diep bord.
2 Wentel de gehaktschnitzels eerst door het ei en daarna door het paneer-amandelmengsel. Verhit 4 eetlepels olie en bak ze aan beide kanten goudbruin. Laat de schnitzels 10 minuten garen op een lage stand. Bak intussen de rösti in 2 eetlepels olie. Pel de bananen. Snijd ze in de lengte door en bak ze in de rest van de olie. Serveer de gehaktschnitzels met de rösti en gebakken banaan.
3 - In plaats van paneermeel kunt u ook verkruimeld oud brood gebruiken dat u anders weg zou gooien- Vervang de rozijnen eens door stukjes abrikoos.
Gehaktschnitzel met gebakken banaan is een recept van PLUS