Gehaktschnitzel met gebakken banaan

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng het gehakt met 1 ei, de helft van het paneermeel, kaneel, rozijnen en zout en peper. Schep de amandelen door de rest van het paneermeel. Vorm 4 ballen van het gehakt en druk deze tussen twee stukjes plastic folie plat tot schnitzels. Klop het andere ei met zout en peper los in een diep bord.
  • 2 Wentel de gehaktschnitzels eerst door het ei en daarna door het paneer-amandelmengsel. Verhit 4 eetlepels olie en bak ze aan beide kanten goudbruin. Laat de schnitzels 10 minuten garen op een lage stand. Bak intussen de rösti in 2 eetlepels olie. Pel de bananen. Snijd ze in de lengte door en bak ze in de rest van de olie. Serveer de gehaktschnitzels met de rösti en gebakken banaan.
  • 3 - In plaats van paneermeel kunt u ook verkruimeld oud brood gebruiken dat u anders weg zou gooien- Vervang de rozijnen eens door stukjes abrikoos.

Gehaktschnitzel met gebakken banaan is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept

Gehaktschnitzel met knolselderijr sti
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschnitzel met courgettepannenkoekjes in muntyoghurt
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Holsteiner Gehaktschnitzel
20-30 min -
Bekijk recept