Gemarineerde rosbief met gebakken koriander rijst

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar en laat volledig afkoelen (buiten de koelkast). Klop het limoensap met drie eetlepels olie, de vissaus, peper en knoflook goed door en wentel hier de rosbief doorheen. Laat het vlees enkele uren marineren en draai het af en toe om.
  • 2 Dep het vlees droog en bewaar de marinade. Verwarm twee eetlepels olie en bak de rosbief om en om in circa 10 minuten rosé. Voeg de marinade met enkele eetlepels water toe en laat nog een paar minuten meebakken. Laat het vlees even rusten en snijd het dan in dunne plakken. Verwarm twee eetlepels olie in een wok en roerbak de rode ui en rijst kort tot de rijst net heet genoeg is om te serveren. Schep de kruiden er snel doorheen en serveer direct met het vlees en de jus.+2 uur marineren

Gemarineerde rosbief met gebakken koriander rijst is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept