Gents stoofvlees

4
120 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met bloem, zout en peper. Verhit de boter en de olie en bak hierin de vleesblokjes lichtbruin. Schep de uien erbij en roerbak 3 minuten.
  • 2 Verwarm het bier en schenk het bij het rundvlees. Voeg kruidnagels, laurier- blaadjes, suiker en azijn toe en stoof met deksel zachtjes 1,5 uur. Bestrijk het brood met de mosterd en snijd het in kleine blokjes. Schep ze door het vlees en stoof nog zachtjes 1 uur. Verwijder de kruidnagels en laurierblaadjes.

Gents stoofvlees is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gents Stoofvlees
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gents Stoofvlees
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jachtschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept