Geroerbakte mie met groene asperges, peultjes en shiitakes

2
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de asperges, afhankelijk van de dikte, in 4-6 minuten beetgaar. Voeg de laatste 3 minuten de peultjes toe. Giet de groenten af en spoel er koud water over. Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een droge hete koekenpan.
  • 2 Giet kokend water over de mie of de mihoen (zie aanwijzing op de verpakking) en laat goed uitlekken. Verhit de olie in een wok en roerbak de rode peper en gember. Schep de shiitakes, asperges en peultjes erdoor en roerbak 2-3 minuten. Schep de mie, bosui en sojasaus erdoor. Bestrooi het gerecht met de sesamzaadjes en koriander.
  • 3
    - Vervang de sesamzaadjes eens door gehakte ongezouten pinda’s.- Neem in plaats van peultjes kleine roosjes broccoli of sperziebonen.- In plaats van groene asperges kunt u ook 200 gram in ringetjes gesneden prei toevoegen.

Geroerbakte mie met groene asperges, peultjes en shiitakes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min
Bekijk recept
Pasta met paddenstoelen en rucolaolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige vegetarische ramen in 15 minuten
15 min-
Bekijk recept
Noedels met citroenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept