1 Verwarm de oven voor op 220°C. Boen de citroenen schoon, rasp van één citroen de schil en pers de vruchten. Meng citroenrasp en 2 eetlepels sap met 2 eetlepels mosterd, 1 eetlepel olijfolie en zout en peper. Bestrijk de drumsticks ermee en leg ze naast elkaar in een ovenschaal of braadslede.
2 Zet de drumsticks in het midden van de oven en rooster ze in circa 35 minuten goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig om. Kook intussen de aardappelen en de sperziebonen in water met zout in circa 10 minuten beetgaar. Klop een dressing van de rest van het citroensap, de mosterd, olijfolie, zout, peper en tijm. Giet de aardappelen en sperziebonen af en schep ze met de rode ui warm door de dressing. Serveer de drumsticks met de lauwwarme salade.
3 - Vervang de drumsticks door 4 kipkarbonades.- Neem in plaats van sperziebonen eens peultjes.
Geroosterde drumsticks met warme aardappelsalade is een recept van PLUS