1 Bestrijk het vlees met een mengsel van olie, ketjap en geperste knoflook. Laat de rollade hierin 30 minuten marineren. Verwarm de oven voor op 170°C. Verwarm de bouillon, giet deze in de braadslee of ovenschaal en zet deze in de oven.
2 Leg de rollade op een rooster boven de braadslee met bouillon in de oven. Voeg het marinadevocht bij de bouillon en leg de knolselderij en bleekselderij erin. Boen de aardappelen schoon onder warm water en prik de schil hier en daar in. Verpak ze in aluminiumfolie en leg ze de laatste 50 minuten naast de rollade in de oven. Rooster het vlees in 75 minuten gaar en bruin. Bestrijk het de laatste 15 minuten met de honing. Snijd het vlees in plakken. Serveer de gepofte aardappelen erbij. Schep de groenten uit de bouillon en leg ze erbij.Voorbereiding stijd 1,5 uur; marineren 30 minuten
Geroosterde gemarineerde rollade is een recept van PLUS