Geroosterde gemarineerde rollade

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk het vlees met een mengsel van olie, ketjap en geperste knoflook. Laat de rollade hierin 30 minuten marineren. Verwarm de oven voor op 170°C. Verwarm de bouillon, giet deze in de braadslee of ovenschaal en zet deze in de oven.
  • 2 Leg de rollade op een rooster boven de braadslee met bouillon in de oven. Voeg het marinadevocht bij de bouillon en leg de knolselderij en bleekselderij erin. Boen de aardappelen schoon onder warm water en prik de schil hier en daar in. Verpak ze in aluminiumfolie en leg ze de laatste 50 minuten naast de rollade in de oven. Rooster het vlees in 75 minuten gaar en bruin. Bestrijk het de laatste 15 minuten met de honing. Snijd het vlees in plakken. Serveer de gepofte aardappelen erbij. Schep de groenten uit de bouillon en leg ze erbij.
    Voorbereiding
    stijd 1,5 uur; marineren 30 minuten

Geroosterde gemarineerde rollade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept