Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi het vlees met zout en peper. Meng 1 eetlepel mosterd met de olijfolie en honing en bestrijk de karbonades hiermee. Bereid de krieltjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een grillpan en rooster het vlees in 5-6 minuten per kant goudbruin en gaar. Keer de karbonades om als ze gemakkelijk van de pan loslaten. Verwarm de room en de rest van de mosterd. Schep de krieltjes erdoor. Serveer ze bij de karbonades.
  • 2 Lekker met doperwten of worteltjes.

Geroosterde schouderkarbonade met krieltjes en honing-mosterdsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept