Geroosterde zalm met mojosaus

3
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zalmfilets doormidden en bestrooi ze met zout en peper. Bestrijk ze met olijfolie gemengd met citroensap. Pureer voor de mojosaus knoflook, paprikapoeder, komijn, azijn of citroensap en zout. Voeg de olie al kloppend in een dun straaltje toe zodat de saus iets dikker wordt.
  • 2 Verwarm de grillpan of ovengrill. Rooster de zalm aan beide kanten, afhankelijk van de dikte, circa 2 minuten. Serveer de vis, bestrooid met bosui op schaaltjes met de mojosaus erbij.3 porties

Geroosterde zalm met mojosaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Craquele Aardappelen Met Mojosaus
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept