Gesmoorde bospeen met coburgerham en focaccia

4
25 min
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de citroen schoon, rasp 1/2 eetlepel van de schil en pers de vrucht. Was de wortels en laat 3 centimeter van het groen aan de bovenkant eraan zitten. Verhit 4 eetlepels olijfolie in een ruime pan en smoor hierin de wortels 7 minuten. Voeg zout, honing, citroenrasp en 2 eetlepels citroensap toe en laat de bospeen in het kookvocht afkoelen. Pluk de basilicumblaadjes van de stengels. Rol elke wortel samen met enkele blaadjes basilicum in een plak ham. Leg de rolletjes op een schaal. Sprenkel er een beetje kookvocht over. Meng de rest van de olijfolie met de pesto en serveer deze dip bij de wortels en het focacciabrood dat eventueel in repen gesneden is.

Gesmoorde bospeen met coburgerham en focaccia is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde speklappen met bonenschotel
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Gesmoorde kalkoen met sinaasappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde groenten
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gesmoorde gemberworteltjes met geroosterde hazelnoot
30 min Bijgerecht
Bekijk recept