Gestoofde peren met geitenkaas en walnoten

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel de peren met wat citroensap. Doe dewijn, sinaasappelsap, suiker en kaneelpoeder ineen diepe magnetronschaal. Verwarm het wijnmengsel,afgedekt, 3 minuten in de magnetronop 800 Watt. Zet de peren naast elkaar in dewarme wijn. Verwarm, afgedekt, in de magnetronop 350 Watt nog 8-10 minuten. Roer degeitenkaas glad met 2 eetlepels citroensap ende honing. Vorm met 2 eetlepels ovalen(quenelles) van de geitenkaas en leg deze in hetmidden van de borden. Zet de peer erbij engarneer met walnoten en tijm.

Gestoofde peren met geitenkaas en walnoten is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept