Gestoomde kabeljauw met sesamdressing op sperziebonensalade

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de sperziebonen in circa 4 minuten beetgaar in kokend water met zout. Giet ze af en spoel ze onder koud water tot ze lauw zijn. Klop van de olie, sojasaus, knoflook en sap een gladde dressing. Breng op smaak met versgemalen peper. Dep de vis droog en bestrooi met wat zout en peper.
  • 2 Stoom de kabeljauw in circa 8 minuten gaar. Gebruik hiervoor een stoompan gevuld met water, waarbij de vis het water niet mag raken. Schep ondertussen de sperziebonen om met de bosuitjes en de helft van de dressing. Verdeel de salade over 4 borden en leg op elk bord een stukje kabeljauw. Lepel nog wat dressing over de vis en bestrooi het gerecht met sesamzaadjes.
  • 3 Lekker met witte rijst of brood.

Gestoomde kabeljauw met sesamdressing op sperziebonensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Baguette met sperziebonensalade en gyroslapje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip Teriyaki met wilde rijst en oosterse salade.
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sperziebonensalade met tomaatjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept