Gevulde rode paprika met tomaat en ansjovis

4
60 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de paprika’s goed schoon en snijd op circa 3 centimeter van boven het hoedje met steel horizontaal af. Snijd de zaadlijst voorzichtig uit de binnenkant weg en schud alle zaadjes uit de paprika. Snijd ook de hoedjes van de tomaten en zet de tomaten dan in de holte van de paprika’s. Zet de paprika’s in een ovenschaaltje en bestrooi alles met wat zout en peper. Verwarm de oven voor op 180°C. Verkruimel het brood en vermeng het met de ansjovis, knoflook, peterselie en tijm. Verdeel dit mengsel over de tomaten en giet over elke portie een eetlepel olijfolie. Giet een paar eetlepels water langs de paprika’s. Leg de hoedjes naast de paprika’s. Dek de schaal af met aluminiumfolie en bak de paprika’s in circa 40 minuten gaar. Haal na 30 minuten het folie weg zodat het broodkorstje bruin kan bakken. Zet de hoedjes terug op de paprika’s en serveer direct.

Gevulde rode paprika met tomaat en ansjovis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept