Gevulde rode uien

4
65 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de uien in hun geheel in ruim water met zout in circa 20 minuten gaar. Giet ze af en laat ze afkoelen. Snijd van de bovenkant van de ui een kapje af en hol ze uit tot een centimeter van de rand. Verwarm de oven voor op 180°C. Rooster de boterhammen kort en verkruimel ze. Hak het vruchtvlees van de uien fijn, vermeng dit met de broodkruim, kaas en tijm en vul hier de uien mee. Zet de uien in een ovenschaal en verdeel de boter eroverheen. Giet de wijn erlangs en bak de uien in het midden van de oven in circa 30 minuten gaar en bruin.
  • 2 Rode uien kunnen worden vervangen door bruine, witte of zoete uien.

Gevulde rode uien is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept