Gevulde schnitzels met wittewijnsaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sla de schnitzels tussen een stukje folie extra plat. Maal er aan beide kanten wat peper over en leg op iedere schnitzel twee salieblaadjes en een plak ham. Sla de schnitzels dubbel en steek vast met een prikker.
  • 2 Verwarm de olie en schroei de gevulde schnitzels aan beide kanten dicht. Bak ze aan beide kanten 2 tot 3 minuten. Neem het vlees uit de pan en houd het warm onder folie. Blus het bakvet af met de wijn en laat 2 minuten in­koken. Laat de boter op een lage stand al roerend smelten in de saus, zodat deze zacht en romig wordt. Leg het vlees terug in de saus en warm nog een minuut door. Serveer direct.
  • 3 Gebruik in plaats van salie, basilicum of rozemarijn.

Gevulde schnitzels met wittewijnsaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm met wittewijnsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue met brood en groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Noordzeetong met wittewijnsaus en Hollandse garnalen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige kip met wittewijnsaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept