Goed gevulde kippenbouillon

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leng de pot bouillon aan met 3 potten water en breng aan de kook met het bouillontablet. Schaaf de bleekselderij met een dunschiller glad en snijd de stengels in reepjes. Hak het mooie groen van de bleekselderij fijn en bewaar tot later gebruik. Voeg de reepjes bleekselderij met de ravioli toe aan de kokende bouillon en laat nog 3 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met versgemalen peper en roer de peterselie en bleekselderijblad er op het laatste moment door. Serveer direct.

Goed gevulde kippenbouillon is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zelfgemaakte friet
40 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Cake met chocolade en studentenhaver
20 min Snack
Bekijk recept
Citroen merengue
Bekijk recept