Grapefruit met garnalensalade en yoghurt-gemberdressing

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de grapefruits. Snijd de partjes tussen de vliezen los. Verwijder de witte schillen met een scherp mesje uit de grapefruithelften.
  • 2 Schep de grapefruitpartjes, de radijsjes en de garnalen door elkaar en vul de grapefruithelften ermee. Roer voor de dressing de gembersnippers, het zout, de cayennepeper en de tomatenketchup door de yoghurt en giet dit over de garnalensalade. Zet de grapefruits op een bedje ijsbergsla en garneer met dille of bieslook.
  • 3 Neem in plaats van grapefruit sinaasappel.Vervang de Hollandse garnalen door partygarnalen (Vismarine).

Grapefruit met garnalensalade en yoghurt-gemberdressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Salade van babyboerenkool, shiitake en peer
30 min
Bekijk recept
Thaise noedels met varkensreepjes en wortellinten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde Shanghai paksoi met gemberdressing
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept