Griekse spinazie-envelopjes

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Blancheer de spinazie en laat goed uitlekken. Verwarm de oven voor op 180°C. Klop één ei los in een kom, voeg de knoflook, feta en crème fraîche met de kruiden toe en breng op smaak met zout en peper. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan lichtbruin.
  • 2 Halveer de plakjes bladerdeeg en rol ze eventueel iets uit met een deegroller. Schep de spinazie en pijnboompitten door het feta­mengsel. Verdeel het spinaziemengsel over de gehalveerde deeglapjes. Vouw de deeglapjes dubbel en druk de naden aan met een vork. Smeer ze in met ei. Leg de hapjes op de bakplaat en bak ze in de oven in circa 25 minuten gaar.Voor 16 hapjes

Griekse spinazie-envelopjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Citroenkip met courgette
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met braadworst-ricottavulling
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Saffraanrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept