Groene groenten met beenham en honing-mosterddressing

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster de noten in een droge hete koekenpan. Kook de peultjes, sugarsnaps en doperwten 5-7 minuten, giet ze af, spoel er koud water over en laat goed uitlekken. Meng de ingrediënten voor de dressing.
  • 2 Verdeel de rucola over een schaal of 4 borden. Schep de groenten door de dressing. Verdeel het groentemengsel over de rucola. Strooi de, basilicum en kaas erover. Leg de ham, in rolletjes of roosjes gevouwen, erbij en strooi de noten over het gerecht.
  • 3 Vervang de helft van de olijfolie door notenolie.Neem in plaats van blauwe kaas eens feta.

Groene groenten met beenham en honing-mosterddressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisalade met gerookte kip
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept