Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis

4
5 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer 2 eetlepels peterselie, 2 eetlepels koriander, 1 theelepel citroenrasp en 2 ansjovisfilets uit olie met 100 ml olijfolie tot een gladde groene saus. Breng op smaak met chilipepervlokken en zout.

Groenekruidensaus met olijfolie, citroen en ansjovis is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Plaatpizza met ansjovis
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept