Groentekebab met couscoussalade

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de ovengrill voor. Rooster de rode paprika's tot ze donkere plekken vertonen. Verpak ze in een plastic zak of folie of leg ze in een afgedekte kom om af te koelen. Verwijder het vel en de zaadjes en snijd ze in repen. Verdeel de groene en gele paprika, zonder zaadjes, in stukken. Meng deze met de aubergine- en courgettestukken, uienparten, tomaten, 4 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels citroensap, knoflook, koriander, gemberpoeder, honing en zout naar smaak. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijg de groentestukken (behalve de rode paprika) aan de spiesen en rooster ze onder de hete ovengrill. Draai ze af en toe om. Schep de geroosterde paprika en de groene kruiden door de couscous. Meng de rest van de olijfolie met de rest van het citroensap en schep het door de couscous. Serveer met de citroenparten en de spiesen.

Groentekebab met couscoussalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentekebab met couscoussalade
30 min-
Bekijk recept
Kip-groentekebab met tomatenrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentekebab met tomatensalsa
0 min
Bekijk recept