1 Verwarm de ovengrill voor. Rooster de rode paprika's tot ze donkere plekken vertonen. Verpak ze in een plastic zak of folie of leg ze in een afgedekte kom om af te koelen. Verwijder het vel en de zaadjes en snijd ze in repen. Verdeel de groene en gele paprika, zonder zaadjes, in stukken. Meng deze met de aubergine- en courgettestukken, uienparten, tomaten, 4 eetlepels olijfolie, 3 eetlepels citroensap, knoflook, koriander, gemberpoeder, honing en zout naar smaak. Wel de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rijg de groentestukken (behalve de rode paprika) aan de spiesen en rooster ze onder de hete ovengrill. Draai ze af en toe om. Schep de geroosterde paprika en de groene kruiden door de couscous. Meng de rest van de olijfolie met de rest van het citroensap en schep het door de couscous. Serveer met de citroenparten en de spiesen.
Groentekebab met couscoussalade is een recept van PLUS