Haagse bluf met frambozen

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer 100 gram van het fruit met het citroensap en zeef het. Vang het sap op in een brandschone mengkom. Druk met de bolle kant van de lepel zoveel mogelijk sap door de zeef. Voeg het eiwit en de suiker bij het sap en klop met een elektrische mixer zo lang tot het een roze schuim is dat in zachte pieken blijft staan. Dit kan wel tot 5 minuten duren. Verdeel de rest van het fruit over 4 glazen en schep hier het schuim op.

Haagse bluf met frambozen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Leidse hutspot
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf-tompouce
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Haagse bluf van wijnsiroop
10 min Nagerecht
Bekijk recept