Hachee met cranberrys

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de runderlappen in blokjes, bestrooi ze met zout en peper en bestuif ze rondom met bloem. Verwarm de boter en braad de vleesblokjes in porties om en om bruin. Schep ze uit de pan en fruit de uien in het achtergebleven braadvet 5 minuten op lage stand. Voeg het vlees weer toe met de azijn, suiker, laurier, kruidnagelen en bier. Laat aan de kook komen. Leg het deksel op de pan en laat het vlees op lage stand circa 2,5 uur stoven. Breng de jus op smaak met zout en peper en de mosterd. Voeg de cranberry’s toe en laat nog 30 minuten zonder deksel op lage stand inkoken.bereidingstijd ca. 15 minuten + 3 uur stoven
  • 2 Cranberry’s kunnen worden vervangen door gedroogde pruimen.

Hachee met cranberrys is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Roergebakken knolselderij met cranberrys
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Chocoladetaart met cranberrys
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegratineerde Kaas Met Cranberrys
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehakthachee met groentepuree
30 min-
Bekijk recept
Hollandse hachee met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oud-Hollandse hutspot met snelle hachee
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept