Hamlapjes met selderij en salie

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie met de boter en bak hierin de hamlapjes, bestrooid met zout en peper, goudbruin. Schep het vlees uit de pan. Fruit in het bakvet de sjalotjes en knoflook. Schep de knolselderij erdoor en bak deze even mee. Strooi de bloem erover en voeg de kookroom, bouillon, mosterd en gehakte salie toe. Leg het vlees erin en stoof zachtjes 25 minuten. Bak enkele salieblaadjes in een klein beetje olie licht krokant en leg ze voor het serveren op het gerecht.

Hamlapjes met selderij en salie is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Oosterse vleesspiesjes met rijstsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hamlapjes met mosterd en boerenkoolpesto van Judith Elders
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde hamlapjes met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese roerbakrijst met sugarsnaps en knoflook
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept