1 Bak de ui en kastanjechampignons in 2 eetlepels olijfolie tot ze beginnen te kleuren. Voeg een mespunt paprikapoeder en de kookroom toe en verwarm zonder te koken. Pureer dit mengsel. Verhit de frituurolie tot 160°C. Schaaf de aardappel in dunne plakken, spoel ze af en dep ze droog. Frituur de plakjes aardappel tot chips en laat ze uitlekken op keukenpapier. Doe de pizzabodemmix in een kom, voeg water en de rest van de olijfolie toe en kneed dit tot een soepel deeg. Verwarm de oven voor op 200°C. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkblad uit tot een lap van circa 1/2 cm dik. Bekleed de vorm of plaat ermee. Verdeel de paddenstoelensaus met de bolle kant van een lepel over de pizzabodem. Bak de pizza 25 minuten in het midden van de oven. Garneer de pizza voor het serveren met de aardappelchips, ansjovis en truffelolie.