Hollandse roerbak met slavinken en mosterd

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen circa 5 minuten voor. Giet ze af en laat ze goed uitlekken. Verwarm twee eetlepels olie en roerbak de wortel, ui, kruiden, paprikapoeder en aardappel circa 10 minuten op middelhoge stand tot alles lichtbruin en beetgaar is. Voeg de doperwten toe en breng op smaak met wat zout en peper. Laat met deksel op de pan nog 5 minuten doorwarmen. Verwarm ondertussen in een koekenpan de rest van de olie en bak de slavinken om en om in circa 15 minuten gaar en bruin. Roer de mosterd door het bakvet en voeg een paar eetlepels water toe. Serveer de roerbakschotel met de slavink en jus.
  • 2 Varieer met groenten zoals maïs en bloemkool.

Hollandse roerbak met slavinken en mosterd is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept