Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven op 175°C. Bestrooi de karbonades rondom met zout en peper. Vermeng de paprikapoeder met de oregano en olie en bestrijk hier de karbonades mee. Verwarm een grillpan en rooster de karbonades om en om mooi bruin. Leg de karbonades met de jus in een ovenschaal. Verwarm de tomatensaus en giet deze om de karbonades. Verdeel de mozzarella over de karbonades en bak ze nog 20 minuten in de oven. Kook ondertussen de broccoli beetgaar in water met wat zout. Serveer de broccoli bij de karbonades.
  • 2 Neem in plaats van schouderkarbonades saucijzen.

Italiaanse karbonade met tomatensaus en broccoli is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept