1 Verwarm de oven voor op 250°C (heteluchtoven op 225°C). Meng het zakje gist en de suiker met de lauwwarme melk. Roer het even door en laat het 10 minuten inwerken. Zeef de bloem in een kom, maak een kuiltje en voeg hier het gistmengsel aan toe. Schep het door elkaar en voeg zout en olijfolie toe. Kneed nu goed door totdat er een soepel deeg ontstaat. Voeg eventueel nog wat melk of bloem toe als dat nodig is. Laat het deeg in een afgedekte kom op een warme plaats rijzen totdat het bijna verdubbeld is.
2 Kneed het deeg goed door en vorm een bal. Rol de bal met behulp van een deegroller uit tot een dunne pizzabodem (een cirkel met een doorsnede van circa 25 cm). Leg de bodem op een ingevette bakplaat of een siliconenmatje. Beleg de pizza nu met de tomatensaus en de overige ingrediënten. Strooi er eventueel nog wat Italiaanse kruiden over om meer op smaak te brengen. Maak de pizza af met geraspte kaas. Laat het geheel nog even op een warme plek narijzen. Zet de pizza vervolgens in de oven en bak hem in 12 tot 15 minuten.