Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing

6
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta met zout beetgaar. Giet af en laat iets afkoelen. Kook de boontjes 5 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Meng alle ingrediënten voor de salade en maal er peper over. Pureer de ingrediënten voor de dressing. Schep deze luchtig door de salade.
  • 2  Breid de salade eens uit met:• focaccia of ciabatta met een dip van 8 eetlepels olijfolie gemengd met 2 eetlepels balsamicoazijn• zwarte en groene olijven zonder pit• reepjes ansjovisfilet• gerookte makreelfilet (Vismarine)• plakjes komkommer• plakken tomaat belegd met mozzarella en blaadjes basilicum• rucola met olijfolie, citroensap en pijnboompitten die zijn geroosterd in een droge hete koekenpan• gedroogde tomaten op olie, in reepjes gesneden.

Italiaanse tonijnsalade met tomatendressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken noordzeetong
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse quinoasalade met amandel
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hollandse garnalencocktail met mango
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrilette met geroosterde tomatendressing
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept