Japanse biefstukjes

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereiding
1. Snijd 250 gram biefstuk in 1 cm dikke plakjes. Marineer ze 15 minuten in 2 eetlepels sojasaus of ketjap manis waaraan 1 theelepel honing en 1 gehakte rode peper, zonder zaadjes, is toegevoegd. Zet 1 in ringen gesneden bosuitje en wokolie op tafel. Bak de biefstukjes kort in een beetje olie en strooi de bosui erover.

Japanse biefstukjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Biefstuk met gepocheerd ei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelbiefstuk met appel-vijgenchutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde biefstuk met peper-knoflookrub
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Garnalencocktail met rode peper en komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse salade met sesamdressing
25 min
Bekijk recept