Kabeljauw met een mosterdkorstje

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermaal de geroosterde boterhammen in de keukenmachine met de mosterd, kruiden en 50 gram boter tot een fijn mengsel. Verwarm de oven op 180°C.Bestrooi de visfilets rondom met zout en peper en leg ze in een met olie ingevette ovenschaal. Bedek ze met het kruidenmengsel. Bak de kabeljauw in de oven in circa 20 minuten gaar en goudbruin. Was de aardappelen goed en kook ze in ruim kokend water met wat zout in circa 20 minuten gaar. Vermeng de rest van de boter met citroenrasp en -sap en voeg wat zout en peper toe. Schep de boter door de aardappelen en serveer deze met de vis. Garneer eventueel met nog wat groene kruiden.
  • 2 Neem in plaats van nieuwe aardappeltjes geschilde krieltjes.

Kabeljauw met een mosterdkorstje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Dunne kalfslapjes in mosterdkorstje
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met een mosterdkorstje
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met mosterdkorstje
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalkoensnitsel Met Kaas-Mosterdkorstje
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept