Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de kalfsentrecotes met zout en peper.
  • 2 Kook de witte kool met de venkel en komijnzaadjes en een snufje zout gaar. Verhit de boter in een koekenpan en bak de entrecotes circa 6 minuten. Draai ze halverwege de baktijd om. Schep het vlees uit de pan en houd het warm onder aluminiumfolie. Voeg de bouillon, de walnoten en druiven aan het braadvocht toe. Laat alles enkele minuten sudderen. Verdeel het vlees over de borden en schep noten, druiven en jus erop. Schep de witte kool ernaast.
  • 3 Serveersuggestie: Eet bij dit gerecht rösti of krielaardappeltjes.

Kalfsentrecote met druiven, noten en witte kool is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Beenhamtosti met koolsalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsentrecote met pompoenbeignets en hacheesaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met camembert
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsentrecote met rucolasalsa en gekarameliseerde tomaatjes
1u30 min
Bekijk recept