Kalfsoester met groene-bonensalade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de bonensalade. Kook de haricots verts, snijbonen en peultjes afzonderlijk 3 minuten. Giet ze af en spoel er koud water over. Meng de ingrediënten voor de dressing. Schik de groenten inclusief de flageolets op 4 borden en giet de dressing erover. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de boter en bak hierin de kalfsoesters 3-4 minuten per kant. Schep ze uit de pan en houd ze even warm onder aluminiumfolie. Boen de sinaasappel schoon. Rasp 2 theelepels van de schil en pers de vrucht. Voeg sap en rasp bij het bakvet. Serveer het vlees met de saus en de salade.

Kalfsoester met groene-bonensalade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesspies met pesto-bonensalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato II
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli rossi met kalfsoester en saliejus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept