Kapucijners met gehaktballetjes

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng het gehakt met het ontbijtspek,kruiden, ei en paneermeel en rol er kleine balletjes ter grootte van een walnoot van.Laat ze een half uur opstijven in de koelkast.Verwarm het bak product en bak de balletjes rondom aan. Schep ze uit de panen fruit in het overgebleven bakvet de ui incirca 5 minuten goudbruin en zacht. Laatde kapucijners uitlekken en voeg deze samen met de balletjes toe aan de uien. Laat met het deksel op de pan nog 10 minuten op lage stand doorwarmen. Bestrooi op het laatste moment met de gehakte kruiden.Voeg de boter toe en schep alles nog eens door tot de boter gesmolten is. Breng op smaak met peper.

Kapucijners met gehaktballetjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept